FULL PATTE FRAMÅT



Jag satt och slöslumpade lite ord på luxikon.se när jag stötte på detta uttrycket. Jag måste erkänna att jag är helt säker på att detta är mitt nya favorituttryck. Bara tänk dig en asbiffig actionhjälte i nån asball actionfilm som slänger sig in i en flyktbil och skriker: "FULL PATTE FRAMÅT!"
 
Jag vet. Awesome.

Because he is my best friend

 

I love u torren

Just nu sitter jag och har engelska i skolan, fast jag är klar så tekniskt sätt så får jag sitta och blogga.
(Alltså, jag har ju inte frågat men lärarn och jag är homies - så det är lugnt)
Idag har jag läxförhör på spanskan där vi ska redovisa 10 Karaktärsdrag & 10 Utseendeord. Det känns helt okej, det är inte så himla svårt.Oftast kan man gissa sig till vad orden betyder, typ ''Romantico''. Man ba weow, vad kan det vara?
Sen så ska vi ''redovisa'' en del av nån sång på musiken, vi ska alltså sitta i ett litet rum själv med våran musiklärare och sjunga till honom. Det kan ju inte bli awkward, nejnej.
Jag har bestämt att jag ska sjunga ''I'm yours'' av Jason Mraz. Det är typ världens enklaste låt, och det är bra då jag sjunger ungefär lika bra Torsten Flinck. (Sorry torren, u kno i love u). Jag berättar hur det gick sen!
 
 
En sexig liten bild från idag. Bara så ni vet är vi alla singel och sökande. Lol, Jk, Jk.
 

RIP Tennistomtarna

Hej, och glad andra advent!
Idag har varit en typisk söndag, dvs att jag är bombarderad med läxor efterssom jag är så dålig på att planera min tid och att ta tag i saker. Jag har skrivit en slöjdutvärdering, jobbat matte, skrivit hemkunskapsgrejer & pluggat spanska. Det är lite mycket nu, men det är bara att ta tjuren vid hornen och göra det! (Säger tjejen som väntar tills kvällen innan läxförhöret med att plugga)
 
Utöver läxorna har jag även gjort julklappar & ett pepparkakshus!
Jag satsar på att göra julklappar till min släkt, dels för att jag är fattig och dels för att jag tycker det är roligare.
På ett sätt känns det som om man på riktigt visar vad personen betyder för en, efterssom man har tagit sig tiden att göra något åt den. Jag slänger upp ett litet inlägg på julafton där jag visar vad jag har gjort!
Jag vågar inte riktigt göra det än, för det finns en stor chans att personerna som ska få dom läser min blogg. *Shoutout till mamma & kusin Erica*
 

Här har vi mästerverket! 
Jag råkade ha ner väggsidan där dörren finns i golvet, så jag satte dit en godis på andra väggen och låtsades som ingenting istället. Skitsmart om du frågar mig.
Ifall ni undrar varför det är ett tennisnät (för det ser ju verkligen ut som ett) på sidan av huset så är det för att det var meningen att finnas två tennisspelande tomtar. Men ja, det var ju innan NÅN åt upp dom.  Dom var asballa, jag hade till och med satt dit (Läs: tryckt igenom deras kroppar) varsinna tennisracket!
 
Och föresten, visst bara älskar ni blomkrukan jag satte vid dörren? Jag tänkte väl det. 

*Actual codes from my stilmall*

Hej!
Satte mig igår och tog tag i den förbannade designen här på bloggen, och jag blev faktiskt nöjd!
(Om du ej kan se den, var vänlig tryck f5). Citatet under ''bergasdotter'' i headern är ett av mina favoriter.
''Sail away from the safe harbor'', betyder för mig att man ska våga ta mer risker och bara kötta på liksom.
Jag gillade verkligen inte den designen jag hade innan, den kändes för steril, och hipster-ish typ.
Inte för att denna design är så mycket mindre hipster, men det känns som om den passar mer nu till jul och allt. Jag överdriver inte när jag säger att jag satt i fyra timmar med designen, för det gjorde jag.
Om jag hade varit det minsta bra på koder och sånt så skulle det säkert inte ens tagit halva tiden, men gumman, nej. Jag suuuger, alltså seriöst. Vad i hela friden ska detta betyda?;
 
'' {% if loop.last and pagination %}<div style="text-align: center; font-size: 12px">
{% if pagination.page_number != 1 %} <a style="padding-right: 30px" href="{{ category.slug }}-{{ pagination.page_number - 1 }}.html">Tidigare inlägg</a
{% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages''
 
*Actual codes from my stilmall*
 
Men tillslut så fattade jag nog mycket för att kunna fixa designen, och jag är goddamn proud over myself. 
Fast än så länge är jag inte helt klar, det finns fortfarande småsaker som jag ska försöka rätta till snart.
(Fast få inga höga förväntningar, för jag kommer säkert att glömma bort.) Förresten, i min övermeny under headern så finns det en liten flik där det står ''fina vänner''. Där har jag alltså länkat några av mina fina kompisars bloggar. Jag har med all säkerhet glömt någon, för jag är ju en sådär fantastisk kompis. (lolz). 
 
Innan jag avrundar detta inlägg måste jag bara fråga en sak, från er kunniga småfolk.
Hur i hela friden fixar jag denna lilla glip-glapp-grej i högra hörnet av menyn?! Jag stör mig något så in i bängen på den, min OCD-hjärna pallar inte såna saker.
 
 
 
''I have CDO. It's like OCD, but the letters are in alphabetical order, as they should be''